Ogrenim - Gittiginiz Kurumda Yapacaklarınız

ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
GİTTİĞİNİZ KURUMDA YAPILACAKLAR

Genel Konular :
  • Öncelikle gittiğiniz kurumun Erasmus Ofisi'ne / Dış İlişkiler Ofisi'ne gidiniz.
  • Certificate of Arrival/Departure belgesinin Arrival kısmını doldurup, oradaki Erasmus ofisine imzalatınız. İmzalanmış belgeyi tarayarak erasmusogrenimcomu.edu.tr adresine email ile gönderin. Belge sayfanın alt kısmında bulunmaktadır.
  • Onların yönlendirmeleri doğrultusunda kaydınızı yaptırınız.
  • Bazı ülkelerde Yabancılar Şubesine gidip oturma izninizi almanız gerekebilir. Bu konu ile ilgili bilgi edininiz.
  • Öğrenci Kimlik Kartınızı alınız.
  • Ders kaydınızı yaptırmak için karşı kurumdaki koordinatörü görmeye giderken yanınızda Learning Agreement - formunu bulundurunuz. Ders değişikliği olursa bu forma işlenecektir.

Ders kaydı ve derslerde değişiklik olması durumunda:

• Ders kaydınızı yaptırınız. Eğer ders değiştirmeniz, eklemeniz yada çıkarmanız gerekiyorsa öncelikle Akademik Birim Koordinatörünüzle görüşünüz.
  • Akademik Birim Koordinatörünüz ders değişikliğini uygun görürse, Learning Agreement formundaki ders değişikliği bölümünü doldurunuz.  (Section to be completed DURING THE MOBILITY)
  • Yurt dışında gittiğiniz üniversitedeki koordinatöre imzalatınız.
  • Tarayarak COMU'daki Akademik Birim Koordinatörünüze gönderiniz, ve imzalamasını isteyiniz.
  • Hem yurtdışındaki koordinatör, hem de akademik birim koordinatörünüz tarafından imzalanmış belgeyi erasmusogrenimcomu.edu.tr adresine gönderiniz.
  • Belge Erasmus ofisi tarafından mühürlenip size de gönderilecek ve dosyanızda saklanacaktır.
  • Ders değişikliklerinin ve Learning Agreement değişiklik işlemlerinin gittikten sonraki 1 ay içinde tamamlanması gerekmektedir.