ERASMUS+ KA131 (Konsorsiyum - AYBÜ) ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

ERASMUS+ KA131 ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

(2023 YILI KONSORSİYUM PROJESİ / 2023-1-TR01-KA131-HED-000147173)

Yürütücülüğünü Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin (AYBÜ) yaptığı 2023-1-TR01-KA131-HED-000147173 numaralı konsorsiyum projesi kapsamında Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen öğrencilerin  belirtildiği liste hazırlanmıştır.

Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Mavi ile işaretlenmiş olan öğrenciler sunmuş oldukları kabul mektuplarındaki staj yerlerine hibeli olarak gitmeye hak kazanmıştır.

Bilgilendirme Toplantısı

Seçilen öğrencilerin bilgilendirme toplantısına katılımı zorunludur.

Toplantıya katılmayan adaylar için başta puan düşümü olmak üzere kurallar dahilindeki tüm yaptırımlar uygulanacaktır.

Toplantı Takvimi

Toplantı tarihi: 17.05.2024

Toplantı Yeri: Microsoft Teams

Saat: 10:00

Seçilen öğrencilere toplantı kodu, toplantı gününden önce başvuru yaptıkları e-posta adreslerine gönderilecektir.

İtirazlar

Seçim sonuçları konusunda itirazı olan öğrencilerin, buradan indirecekleri itiraz dilekçesini en geç 14 Mayıs 2024 Salı gününe kadar (14 Mayıs 2024 tarihi de dahil olmak üzere) erasmusogrenim@comu.edu.tr e-posta adresine pdf ya da jpeg formatında atmaları gerekmektedir.

Feragat

Herhangi bir sebeple hakkından feragat etmek isteyen öğrenciler buradaki dilekçeyi doldurup erasmusogrenim@comu.edu.tr e-posta adresine pdf ya da jpeg formatında gönderebilirler.

Erasmus Hareketliliği ile ilgili tüm sorularınızı lütfen erasmusogrenim@comu.edu.tr'ye gönderiniz!

AYBÜ Staj Konsorsiyumu Başvuru Sonuçları.pdf
Feragat Dilekçesi.doc