İtirazlar ve Hibesiz Başvuruların Değerlendirilmesi Sonucu Oluşan Güncellenmiş 2018/2019 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sonuçları

2018/2019 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen aday öğrencilerin gideceği üniversitelerin belirtildiği listeler hazırlanmış, gelen itirazlar ve hibesiz başvuruların 16.04.2018 tarihinde değerlendirmesi sonucunda güncellenmiştir. 2018/2019 yılı bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler geçen sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından listelerde renkli olarak gösterilen aday öğrencilerin statüsü asil öğrenci olarak değiştirilecektir.

Turuncu ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için yerleştirilmişlerdir.
Yeşil ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere bahar dönemi için yerleştirilmişlerdir.

Açık mavi ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere seçtikleri dönem için HİBESİZ olarak yerleştirilmişlerdir.

Öğrenim hareketliliği güncellenmiş sonuçları için tıklayınız.
Staj hareketliliği güncellenmiş sonuçları için tıklayınız.

• Başvuru ve yerleştirme sonuçları, öğrencilerin başarı durumları sıralanmış şekilde  yukarıdaki listelerde yer almaktadır.
  • Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde adayın başvurusu iptal edilecektir.
  • Öğrenciler başarı sırasına göre listelenmiştir. Güz'de ve Bahar'da gidecek öğrenciler için tek bir başarı sıralama listesi kullanılmaktadır.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız. Düzenlenecek toplantılara seçilen öğrencilerin, hibeli ya da hibesiz fark etmeksizin, katılımı zorunludur. Hibesiz öğrenciler için ayrıca bir toplantı yapılmayacaktır.

Güz Döneminde Gitmek Üzere Seçilenler için Toplantı Takvimi

Terzioğlu Kampüsü 18 Nisan 2018 Çarşamba, Saat: 14:00
Siyasal Bilgiler Fakültesi, Cemil Meriç Salonu

Biga Ağaköy Kampüsü 19 Nisan 2018 Perşembe, Saat: 14:00
Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Dekanlık Konferans Salonu

Staj Hareketliliği ile Gitmek Üzere Seçilenler için Bilgilendirme Toplantısı

4 Mayıs 2018 Cuma, Saat: 14:00
Erasmus Ofisi (Siyasal Bilgiler Fakültesi, Zemin Kat)

Not: Bahar döneminde gidecek öğrenciler için bilgi toplantısı Eylül-Ekim aylarında yapılacaktır.

2018-2019 Öğrenim Hareketliliği Sonuçları - 16.04.2018.pdf
2018-2019 Staj Hareketliliği Sonuçları-16.04.2018.pdf