İtirazlar ve Hibesiz Başvuruların Değerlendirilmesi Sonucu Oluşan Güncellenmiş 2017/2018 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sonuçları

.

2017/2018 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen aday öğrencilerin gideceği üniversitelerin belirtildiği listeler hazırlanmış, gelen itirazlar ve hibesiz başvuruların 17.04.2017 tarihinde değerlendirmesi sonucunda güncellenmiştir. 2017/2018 yılı bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler geçen sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından listelerde renkli olarak gösterilen aday öğrencilerin statüsü asil öğrenci olarak değiştirilecektir.

Turuncu ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için yerleştirilmişlerdir.
Yeşil ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere bahar dönemi için yerleştirilmişlerdir.
Sarı ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için HİBESİZ olarak yerleştirilmişlerdir.
Açık mavi ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere bahar dönemi için HİBESİZ olarak yerleştirilmişlerdir.

Öğrenim hareketliliği güncellenmiş sonuçları için tıklayınız.
Staj hareketliliği güncellenmiş sonuçları için tıklayınız.

• Başvuru ve yerleştirme sonuçları, öğrencilerin başarı durumları sıralanmış şekilde  yukarıdaki listelerde yer almaktadır.
  • Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde adayın başvurusu iptal edilecektir.
  • Öğrenciler başarı sırasına göre listelenmiştir. Güz'de ve Bahar'da gidecek öğrenciler için tek bir başarı sıralama listesi kullanılmaktadır.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız. Düzenlenecek toplantılara seçilen öğrencilerin, hibeli ya da hibesiz fark etmeksizin, katılımı zorunludur. Hibesiz öğrenciler için ayrıca bir toplantı yapılmayacaktır.

Güz Döneminde Gitmek Üzere Seçilenler için Toplantı Takvimi

Terzioğlu Kampüsü 19 Nisan 2017 Çarşamba, Saat: 14:00