2020-1-TR01-KA107-092109 sözleşme numaralı projeye ait öğrenci öğrenim hareketliliği başvuru sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Bilgilendirme Toplantısı

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız. ​

Seçilen öğrencilerin bilgilendirme toplantısına katılımı zorunludur.

Toplantıya katılmayan adaylar için başta puan düşümü olmak üzere kurallar dahilindeki tüm yaptırımlar uygulanacaktır.

Toplantı yeri ve şekli öğrenciye e-posta üzerinden bildirilecektir.

İtirazlar

Seçim sonuçları konusunda itirazı olan öğrencilerin, buradan indirecekleri itiraz dilekçesini en geç 6 Eylül 2022 Salı günü saat 17.00'a kadar erasmusogrenim@comu.edu.tr e-posta adresine pdf ya da jpeg formatında atmaları gerekmektedir.

Feragat

Herhangi bir sebeple hakkından feragat etmek isteyen öğrenciler buradaki dilekçeyi doldurup erasmusogrenim@comu.edu.tr e-posta adresine pdf ya da jpeg formatında gönderebilirler.

Erasmus Hareketliliği ile ilgili tüm sorularınızı lütfen erasmusogrenim@comu.edu.tr'ye gönderiniz!

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi SBF İktisat Bölümü İçin KA107 Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları.pdf
Erasmus Sonuçlarına İtiraz Dilekçesi.doc
Hakkından Feragat Dilekçesi.doc