2018-2019 Akademik Yılı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2018/2019 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen aday öğrencilerin gideceği üniversitelerin belirtildiği listeler hazırlanmıştır. 2018/2019 akademik yılı projesinin bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler önceki sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından listelerde (turuncu ve yeşil) renkli olarak gösterilen aday öğrencilerin statüsü asil öğrenci olarak değiştirilecektir.

Başarı sıralamaları ve hibeli öğrenci seçim listesi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır.

Turuncu ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için yerleştirilmişlerdir.
Yeşil ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere bahar dönemi için yerleştirilmişlerdir.

Staj sonuçlarında hak kazanan öğrenciler yeşil ile işaretlenmiş olan adaylardır.

Öğrenim hareketliliği sonuçları için tıklayınız.
Staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

• Sarı renkle işaretli öğrenciler bilgi için Erasmus Ofisi ile irtibata geçmelidir.
  • Kırmızı renkle işaretli öğrenciler, başvuru duyurusunda açıkça belirtilen şartlardan biri ya da birkaçına aykırı şekilde başvurdukları için uygunluk kontrolü aşamasında başvuruları reddedilmiştir.
  • Başvuru ve yerleştirme sonuçları, başvuruda bulunan öğrencilerin bölümlerindeki başarı durumlarına göre sıralanmış şekilde  yukarıdaki listelerde yer almaktadır. Güz ve Bahar dönem seçimi ayırt edilmeden, gidecek öğrenciler için tek bir başarı sıralama listesi kullanılmaktadır.
  • Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde, sürecin hangi aşamasında olursa olsun adayın başvurusu iptal edilecektir.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız. Düzenlenecek toplantılara seçilen öğrencilerin katılımı zorunludurhibesiz olarak faydalanmak üzere başvurmayı düşünen öğrencilerin de toplantılara katılmaları beklenmektedir. Hibesiz öğrenciler için ayrıca bir toplantı yapılmayacaktır.

Güz Döneminde Gitmek Üzere Seçilenler için Toplantı Takvimi

Terzioğlu Kampüsü 18 Nisan 2018 Çarşamba, Saat: 14:00
Siyasal Bilgiler Fakültesi, Cemil Meriç Salonu

Biga Ağaköy Kampüsü 19 Nisan 2018 Perşembe, Saat: 14:00
Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Dekanlık Konferans Salonu

Staj Hareketliliği ile Gitmek Üzere Seçilenler için Bilgilendirme Toplantısı

4 Mayıs 2018 Cuma, Saat: 14:00
Erasmus Ofisi (Siyasal Bilgiler Fakültesi, Zemin Kat)

Not: Bahar döneminde gidecek öğrenciler için bilgi toplantısı Eylül-Ekim aylarında yapılacaktır.

İTİRAZLAR

Seçim sonuçları konusunda itirazı olan öğrencilerin, buradan indirecekleri itiraz dilekçesini  en geç 13 Nisan 2018 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Erasmus Ofisi'ne getirmesi gerekmektedir.

HİBESİZ ÖĞRENCİ

Öğrenciler hibe almadan da  asgari kriterleri yerine getirerek, yeterli anlaşma  kontenjanı olduğu takdirde Erasmus Programı'ndan yararlanabilirler. Aynı şekilde staj hareketliliğine başvuran öğrencilerde hibesiz olarak staj hareketliliği yapabilirler.

Hibesiz olarak gitmek isteyen öğrencilerin, buradan indirecekleri hibesiz başvuru dilekçesini Erasmus Ofisi'ne getirmesi gerekmektedir.

Hibesiz başvuruları için son tarih: 13 Nisan 2018 Cuma günü (Saat 17.00'ye kadar).

Hibesiz Başvuru Dilekçesi.doc
İtiraz Dilekçesi.doc