Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

2017/2018 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

.

2017/2018 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen aday öğrencilerin gideceği üniversitelerin belirtildiği listeler hazırlanmıştır. 2017/2018 yılı bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler geçen sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından listelerde renkli olarak gösterilen aday öğrencilerin statüsü asil öğrenci olarak değiştirilecektir.

Başarı sıralamaları ve hibeli öğrenci seçim listesi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır.   

Turuncu ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için yerleştirilmişlerdir.
Yeşil ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere bahar dönemi için yerleştirilmişlerdir. 

Öğrenim hareketliliği sonuçları için tıklayınız.
Staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

  • Başvuru ve yerleştirme sonuçları, öğrencilerin başarı durumları sıralanmış şekilde  yukarıdaki listelerde yer almaktadır.
  • Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde adayın başvurusu iptal edilecektir.
  • Öğrenciler başarı sırasına göre listelenmiştir. Güz'de ve Bahar'da gidecek öğrenciler için tek bir başarı sıralama listesi kullanılmaktadır. 

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız. Düzenlenecek toplantılara seçilen öğrencilerin katılımı zorunludurhibesiz olarak faydalanmak üzere başvurmayı düşünen öğrencilerin de toplantılara katılmaları beklenmektedir. Hibesiz öğrenciler için ayrıca bir toplantı yapılmayacaktır.

Güz Döneminde Gitmek Üzere Seçilenler için Toplantı Takvimi

Terzioğlu Kampüsü 19 Nisan 2017 Çarşamba, Saat: 14:00
Siyasal Bilgiler Fakültesi, Cemil Meriç Salonu 

Biga Ağaköy Kampüsü 20 Nisan 2017 Perşembe, Saat: 14:00
Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Dekanlık Konferans Salonu

İTİRAZLAR 

Seçim sonuçları konusunda itirazı olan öğrencilerin, buradan indirecekleri itiraz dilekçesini  en geç 14 Nisan 2017 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Erasmus ofisi'ne getirmesi gerekmektedir.  

HİBESİZ ÖĞRENCİ 

Öğrenciler hibe almadan da  asgari kriterleri yerine getirerek, yeterli anlaşma  kontenjanı olduğu taktirde Erasmus Programı'ndan yararlanabilirler.   Hibesiz olarak gitmek isteyen öğrencilerin, buradan indirecekleri hibesiz başvuru dilekçesini Erasmus Ofisi'ne getirmesi gerekmektedir. Hibesiz başvuruları için son tarih: 14 Nisan 2017 Cuma günü (Saat 17.00'ye kadar). 

 

Ekler

17-18 Öğrenim Hareketliliği Sonuç Listesi.pdf
Feragat Dilekçesi.doc
Hibesiz Başvuru Dilekçesi.doc
İtiraz Dilekçesi.doc