2022-2023 Personel Hareketliliği'nde Kullanılacak Olan Veriler ve Hesaplama Aracı

Erasmus hareketliliğine başvuracak olan akademik ve idari personelimiz ilgili başlıklar altında puan kriteri elde edilecek alanlardaki geçmiş verileri görebilirler. Aynı zamanda "puan hesaplama aracı" sayesinde kendi puanlarını hesaplayabilirler. Seçim komisyonu da ilgili kriterlere göre bu verileri kullanarak bir sonuç listesi oluşturacaktır. Erasmus Birimi'nin ya da seçim komisyonu üyelerinin bu kriterler haricinde negatif ya da pozitif bir puan ekleme şansı bulunmamaktadır.

Mevzuat gereği Erasmus Birimi başvuruda bulunan adaylara herhangi bir avantaj sağlayıcı tutumda bulunmamalıdır. Hem bu nedenle hem de sürecin daha sağlıklı yürütülmesi ve tüm destek taleplerine daha hızlı, eşit ve şeffaf cevap verilebilmesi için başvuru süresince yüz yüze iletişim ya da telefon yöntemiyle herhangi bir görüşme-destek talebi kabul edilmeyecektir.

Başvuru süreci ile ilgili tüm iletişim "yalnızca e-posta üzerinden ve erasmuspersonelcomu.edu.tr" adresi kullanılarak yürütülecektir. Başvuru yapmayı düşünen personelimiz tüm taleplerini yalnızca eposta yoluyla bu adrese iletmelidir.

İdari Personel İçin;

İdari Personel Puan Hesaplama Aracı

Daha Önce Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği (EEAH) Gerçekleştiren İdari Personel Listesi

Akademik Personel İçin;