Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

Değişim Programları Öğrencileri için Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi.

.

 

         Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 18 Mayıs Cumartesi günü Lodos'ta gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğimizde bu yıl değişim programları kapsamında üniversitemize gelen öğrencilerimiz Dış İlişkiler Ofis çalışanlarıyla bir araya geldi.

        Etkinliğe Dış İlişkiler Koordinatörümüz Doç. Dr. Mehmet YILDIZ, Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, Erasmus Giden Öğrenci Sorumlularımız Öğr. Gör. Elvan Ecem İŞAL ve İ. Samet YAVAŞ, Erasmus Gelen Öğrenci Sorumlumuz Öğr. Gör. Çağrı EGE, Giden Akademik ve İdari Personel sorumlumuz Cenk KATI, Erasmus ICM Sorumlumuz Serkan SAYLIK, Free Mover Sorumlumuz Dr. Hakan BAŞARAN ve ofisimizde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Etkinliğimize 20’nin üzerinde yabancı öğrenci ve ofis çalışanları olmak üzere toplamda 40'tan fazla katılım sağlanmıştır.

     Kahvaltı etkinliğimizde ofis çalışanları ve öğrenciler bir araya gelerek üniversitemizde geçirdikleri dönemi değerlendirme ve genel bilgi aktarımı fırsatı bulmuşlardır.