Türkiye Ulusal Ajansı Yeni Başlayanlar Toplantısı Bakırçay Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Türkiye Ulusal Ajans'ı tarafından Erasmus+ Yükseköğretim alanında hareketlilik faaliyeti projesi sunan kurumların Erasmus+ Programı ile ilgili birimlerinde görevli olup Program hakkında yeterince deneyim sahibi olmayan personeli Erasmus+ Yükseköğretim faaliyetleri ve proje döngüsü hakkında bilgilendirmek amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir Bakırçay Üniversitesi ev sahipliğinde 24 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Erasmus Giden Öğrenci Birimimizde göreve başlayan personelimiz İ. Samet YAVAŞ üniversitemizi temsilen katıldı.

Türkiye Ulusal Ajansı Uzmanı Ercan LAÇİN, Türkiye Ulusal Ajansı Uzman Yrd. Ahmet ÇÖREKÇİOĞLU, Öğr. Gör. Nur Seda TEMUR, Öğr. Gör.  Gülsiye BIÇAK, Abdurrahman BAŞUSTA, Öğr. Gör.  Yunus ÇELİK ve Öğr. Gör.  Bağdagül GÜMÜŞ AKYOL yaptıkları sunumlar ile katılımcılara yükseköğretim kurumlarındaki Erasmus ofisi yapılanması ve iş tanımları ile iş akışları hakkında bilgilendirme ve önerilerde bulundu.