TÜB Erasmus Ofisleri Toplantısı

Trakya Üniversiteler Birliği Dış İlişkiler Alt Kurulu etkinlikleri kapsamında Erasmus Ofisleri toplantısı online olarak gerçekleşti. Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye kurumların Erasmus Birim çalışanlarının katıldığı toplantıda değişim programı hareketliliğindeki güncel sorunlar konuşuldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen, aynı iş süreçlerinde çalışan ve benzer sorunlarla karşılaşan personelin deneyim paylaşımı ve işbirliği içerisinde çalışmasını geliştirecek bu gibi toplantılar, üniversitelerimizin kurumsal kalitesini yükseltmektedir. Öğrenci ve personele değişim programları kapsamında daha iyi fırsatlar sunabilmek adına çalışan Erasmus yetkililerimizin, meslektaşları ile olan profesyonel paylaşımları kurumsal kapasite gelişimi açısından önemli bir rol oynamaktadır.