Trakya Üniversiteler Birliği Erasmus+ 2. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı'nda Katılım Gösterdik

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen, Üniversitemizin yanı sıra Trakya Üniversite, Namık Kemal Üniversite, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin de üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği'nin (TÜB) "Erasmus+ 2. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı"na Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde katılım gösterdik.

Toplantı sonunda önümüzdeki yıl düzenlenecek TÜB Erasmus+ 3. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nın ev sahipliğini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yapması kararlaştırıldı.

Haberin kaynağını okumak için tıklayınız.