Post-Erasmus Meeting '18 Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde Erasmus Ofisi tarafından 29 Kasım saat 10.00’da Post-Erasmus Meeting etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğin amacı önceki yıllarda Erasmus öğrenim ve staj hareketliliğinden faydalanmış öğrencileri bir araya getirerek, Erasmus süreci boyunca deneyimledikleri tecrübelerin gelecek dönemlerde Erasmus hareketliliğinden yararlanacak olan öğrenciler için nasıl bir katkı sağlayabileceği sorusuna cevap aramak ve kendilerine "mentör danışmanlığı" konusunda bilgi vermek oldu.

ÇOMÜ PDR biriminden Öğretim görevlisi Psikolog Cumhur Çırnaz’ın etkili sunumuyla başlatılan organizasyonda seçilen öğrencilerin önlerindeki en önemli psikolojik bariyer olan “kaygıları” azaltmak adına neler yapılması gerektiği etkinliğe katılan öğrencilere anlatıldı.