Post-Erasmus Etkinliği '22 Gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız etkinliklerimize devam ediyoruz!

Etkinliğin amacı geçmiş dönemlerde Erasmus staj ve öğrenim hareketliliği gerçekleştirmiş öğrencileri biraraya getirerek hareketlilikte edindikleri deneyimlerini nasıl aktaracakları konusunda bilgi aktarımı sağlamak ve mentör danışmanlığı konusunda bilgi vermek olan, Erasmus Ofisi tarafından düzenlenen 18 Mayıs Çarşamba günü Post-Erasmus etkinliği gerçekleştirilmiştir.

ÇOMÜ Psikolojik Danışmalık ve Rehberlik Biriminde görevli Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ toplantı süresince hem öğrencilerimizin hareketlilik süreçlerini dinlemiş hem de öğrencilerimize deneyim aktarımının inceliklerini anlatmış, hareketlilik gerçekleştirecek öğrencilerin kaygılarını nasıl azaltabilecekleri konusunda bilgilendirmiştir.