Kurum Koordinatörümüz Litvanya'da TCA faaliyetine katıldı

Litvanya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen "Active Bodies Active Minds" adlı tematik seminer, 8-11 Eylül 2023 tarihleri arasında Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşti. Etkinlikte Türkiye’yi temsilen üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu ve Türkiye Ulusal Ajansı yetkililerinden Uzman Ercan Laçin yer aldı.

Dört gün süren bu seminerde katılımcılar "proje faaliyetlerine sporu entegre etme" konusunda eğitim alıp aynı alanda çalışan ve farklı ülkelerden gelen katılımcılar ile bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Seminer kapsamında ayrıca üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu, 400’den fazla kişiden oluşan Erasmus grubunun içinde yer alarak Uluslararası Vilnius Maratonunda 5K koşusuna katıldı.