"Hoş geldin Kahvaltısı - Welcome Breakfast"

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 15 Ekim Cumartesi günü Lodos'da gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğimizde bu yıl Erasmus ve ikili anlaşmalar ile staj veya öğrenim hareketliliği için gelen öğrecilerimiz ve beraberinde mentorları, Dış İlişkiler Ofis çalışanlarıyla bir araya geldi.

Etkinliğe Dış İlişkiler Koordinatörümüz Dr.Öğr.Üyesi Çiğdem PEKAR, Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, Erasmus Giden Öğrenci Sorumlumuz Öğr. Gör. Elvan Ecem İŞAL, Erasmus Gelen Öğrenci Sorumlumuz Öğr. Gör. Çağrı EGE, Giden Akademik ve İdari Personel Sorumlumuz Cenk KATI ve ofisimizde gönüllü stajyer olarak çalışan öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Etkinliğimize 10'un üzerinde yabancı öğrenci beraberinde mentorları ve ofis çalışanları olmak üzere toplamda 40'tan fazla katılım sağlanmıştır.

Kahvaltı etkinliğimizde ofis çalışanları ve öğrenciler bir araya gelerek tanışma ve genel bilgi aktarımı fırsatı bulmuşlardır.