Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

ErasmusDays Kapsamında Üniversitemiz Öğrencileri için Erasmus KA131 Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

17 Ekim 2024 tarihinde, ÇOMÜ ÇOBİLTUM 3 nolu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Erasmus Bilgilendirme Toplantısı, Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU'nun sunumuyla başladı.

Toplantıda, Dr. TOKATLIOĞLU, Erasmus KA131 projesi çerçevesinde öğrencilerin katılabileceği Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Sunumunda, hareketliliklerin genel koşullarını, başvuru süreçlerini ve bu programdan nasıl faydalanabileceklerini vurgulayan Koordinatörümüz, öğrencilerin uluslararası deneyimler edinmelerinin önemine de değindi.

Sunumun ardından, daha önce Erasmus programına katılmış olan Erasmus Ofisi Asistan Öğrencileri Cansu ÜZVER ve İrem ÖZDEMİR, kendi deneyimlerini ve edindikleri kazanımları paylaşmak üzere sunum yaptılar.

Toplantının sonunda, katılımcı öğrenciler, akıllarındaki soruları sorma fırsatı buldular. Dr. TOKATLIOĞLU, soru-cevap bölümünde öğrencilerin merak ettiği konuları yanıtlayarak, Erasmus programının sağladığı fırsatlar hakkında daha fazla bilgi sundu.

Ayrıca ÇOMÜ Erasmus Kulübü Kurucu Başkanı Berkay KIRAN Erasmus deneyimlerini paylaştı ve Erasmus Kulübü’nün gelecekte yapacağı faaliyetlerden bahsetti.

İlk faaliyetleri olarak da bu bilgilendirme toplantısını ÇOMÜ Erasmus Kulübü'nün YouTube sayfasından canlı olarak yayınladılar.

Bilgilendirme toplantısına katılamayan öğrencilerimizin toplantının kaydına aşağıdaki linkten ulaşmaları mümkündür.

https://www.youtube.com/live/H_Tu39ZujwI?si=0VBM3jrc2duNT6w_&t=1041