Erasmus+ Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Erasmus Ofisi, Erasmus öğrenci hareketliliğin görünürlüğünü arttırmak ve programdan daha fazla ÇOMÜ'lünün yararlanmasını sağlamak adına düzenlenen bilgilendirme çalışmalarına devam etmektedir.

Bilgilendirme toplantısı, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ali Emrah Tokatlıoğlu'nun Erasmus hareketliliği hakkındaki genel sunumu ile başlamış, ardından geçmiş dönemlerde Erasmus hareketliliğini gerçekleştiren üniversitemizin öğrencileri Mert Beşkardeşler, Şevket Güngör ve Pınar Yılmaz hareketlilikleri ve sonrasında yaşadıkları süreçler hakkında sunumlar gerçekleştirmişlerdir. Sunumların sonrasında soru-cevap yöntemi ile katılımcıların Erasmus hareketliliği ile ilgili soruları yanıtlanmıştır.

Kötü hava şartlarına rağmen gerek toplantıya katılım sayısı gerekse toplantı sırasındaki ilgi, ilerleyen dönemde geçmişten daha fazla öğrencimizin bu programdan yararlanmak için hevesli olacağı umutlarını yeşertmektedir.