Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

Erasmus Personel Hareketliliği Programı Kapsamında Ovidius Üniversitesi Öğretim Üyesi Üniversitemizi Ziyaret Etti.

.

   Romanya’nın Ovidius Üniversitesi'nden öğretim üyesi Tudor Cosmin CİOCAN, Erasmus Personel Hareketliliği Programı çerçevesinde üniversitemizi ziyaret etti. İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri bölümü arasında gerçekleşen resmi ziyarette, Tudor Cosmin Ciocan’a Dr. Öğr. Üyesi Osman Murat Deniz eşlik etti.

   Hareketlilik kapsamında İlahiyat fakültesi öğrencileri ile gerçekleştiren ders verme etkinliğinde, interaktif bir şekilde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tudor Cosmin CİOCAN, öğrenci hareketliliklerinin önemini vurgulayarak, gelecek dönemlerde üniversitemize öğrencilerini göndermekten mutluluk duyacağını belirtti. Ayrıca bağlı olduğu üniversite ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin farklı bölümleri arasında da Erasmus anlaşmalarının gerçekleştirilebileceğinin önemi vurgulandı.

   Bu anlamlı ziyaret, akademik alışveriş, bilgi paylaşımı ve kültürel farklılıkların anlaşılması açısından büyük önem taşıyor. Öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin uluslararası perspektif kazanmasına yardımcı olan Erasmus Personel Hareketliliği Programı, üniversitemizin küresel arenadaki rolünü daha da güçlendirmektedir.