Erasmus Kurum Koordinatörümüz Davetli Konuşmacı Olarak Eğitim Verdi

23 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen ve Alanya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Erasmus+ Yükseköğretim Yeni Başlayanlar Toplantısına üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu davetli konuşmacı olarak katılım sağladı.

Koordinatörümüzün, Türkiye’deki tüm üniversitelerin yeni başlayan ofis çalışanlarına yönelik, Öğrenci Hareketliliği Sürecine dair eğitim sunumunu gerçekleştirdiği toplantıya Türkiye Ulusal Ajansı Uzmanı Ercan Laçin, Türkiye Ulusal Ajansı Uzman Yardımcısı Ahmet Çörekçioğlu, Türkiye Ulusal Ajans Uzman Yardımcısı Merve Nacar, Furkan Kaya, Türkiye Ulusal Ajansı Bilgisayar Mühendisi Mustafa Çavdaroğlu, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Güner, Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı İlker Köse, Alanya Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Anna Maria Bielecka ve Türkiye’den 100’e yakın üniversitenin Erasmus koordinatörlüğü sorumluları katıldı.