Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

Erasmus Ders Verme Hareketliliği ve Personel Hareketliliği Programı kapsamında Romanya, University Lucian Blaga of Sibiu’dan Gelen Akademik Personel Ziyareti

.

   

   Erasmus Ders Verme ve Personel Hareketliliği Programı kapsamında Romanya- University Lucian Blaga of Sibiu’dan Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Gelen Personel Dr. Ing. Claudia-Felicia OGNEAN ve Gelen Akademik Personel Dr. Ing. Claudia-Felicia OGNEAN ofisimizi 15 Şubat 2024 tarihinde ziyaret etti.

    Resmi bir ziyaret çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esma ESER ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, gelen personel Dr. Ing. Claudia-Felicia OGNEAN ve Akademik Personel Dr. Ing. Claudia-Felicia OGNEAN’a eşlik etti.

   Bu etkinlikte, üniversiteler arası uluslararası iş birliğinin önemini vurgulanarak, öğrencilere ve akademisyenlere farklı perspektifler sunma fırsatı sağlamak için gelecekte iki üniversite arasında Gıda Mühendisliği Bölümü ve Üniversite’nin diğer bölümleri ile işbirliğinin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.