Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

Erasmus Ders Verme Hareketliliği Programı kapsamında Romanya, Galati - Danibius Üniversitesi'nden Gelen Akademik Personel Ziyareti

Erasmus Ders Verme Hareketliliği Programı kapsamında Romanya, Galati - Danibius Üniversitesi'nden İletişim ve Uluslararası İlişkiler Fakültesi Bölüm Müdürü Doç. Dr. Florin IFTODE ve Doç. Nicolae-Florin PRUNĂU, Siyasal Bilgiler Fakültesi / Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü 6 Şubat 2024 tarihinde ziyaret etti.

Resmi bir ziyaret çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü temsil eden akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem PEKAR, Doç. Dr. Florin IFTODE ve Doç. Nicolae-Florin PRUNĂU’a eşlik etti.

Bu etkinlikte, üniversiteler arası uluslararası işbirliğinin önemini vurgulanarak, öğrencilere ve akademisyenlere farklı perspektifler sunma fırsatı sağlamak için gelecekte iki üniversite arasında Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Üniversite’nin diğer bölümleri ile işbirliğinin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.