Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

Erasmus Bahar Dönemi Giden Öğrenciler Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

.

  31 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleşen Erasmus Öğrenim Hareketliliği, Bahar Dönemi Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı, Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak düzenlendi. Toplantıda bahar dönemi hareketliliğine seçilen öğrenciler hareketlilik süreci hakkında bilgilendirildi ve öğrencilere yol gösterici bilgiler sunuldu.

  Toplantının başlangıcında, Erasmus kurum koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu, katılımcılara kısa bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Daha sonra, Erasmus giden öğrenci sorumlusu Öğr. Gör. Elvan Ecem İşal öğrencilerin yapmaları gerekenleri ve süreci adım adım anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının devamında, daha önce öğrenim hareketliliği gerçekleştiren Cansu Üzver, kendi deneyimlerini ve sürecini içeren bir sunum yaptı.

  Toplantının son bölümünde, gidecek olan öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırdı. Katılımcılar, bu fırsatı kullanarak kendilerini bekleyen deneyim hakkında daha fazla bilgi edindiler.