Ekibimiz Romanya’da

West University of Timisoara tarafından beşincisi düzenlenen “Erasmus Çalışanları Haftası” etkinliği kapsamında Romanya’ya davet edilen Kurum Koordinatörümüz Ali Emrah Tokatlıoğlu ve Şahin Aygün Yıldırım, üniversitemizdeki Erasmus faaliyetlerini meslektaşları ile paylaştılar. Farklı üniversitelerden 40 katılımcının yer aldığı organizasyon beş gün sürdü ve başta organizasyonu düzenleyen Timisoara West Üniversitesi ile olmak üzere ikili işbirliklerini güçlendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Birimimizin en önemli hedeflerinden olan “alanında uzmanlaşma” konusunda önemli bir faaliyet olmasının yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yurtdışında tanıtımı için de faydalı gördüğümüz bu etkinlikte yer alan ekibimizin, üniversitemizin uluslararasılaşma vizyonuna olan katkılarının artarak devam etmesini umuyoruz.