ÇOMÜ Dış İlişkiler Ofisi, 2023-2024 Akademik Dönemi Erasmus Etkinlikleri Kapsamında Assos - Troya Gezisi Düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dış İlişkiler Ofisi, 2023-2024 Güz Akademik Dönemi'nde öğrenim gören uluslararası değişim öğrencileri için özel bir etkinlik düzenledi. Dış İlişkiler Ofisi tarafından organize edilen Assos - Troya gezisi, ÇOMÜ'ye gelen uluslararası öğrencilere Çanakkale'nin zengin tarihini yakından keşfetme fırsatı sundu.

Gezi kapsamında, değişim öğrencileri Truva Müzesi, Truva Antik Kenti, Assos, Zeytinyağı Müzesi, Adatepe Köyü ve Yeşilyurt Köyü'nü ziyaret ettiler. Bu kapsamlı tur, öğrencilere Türk kültürü, tarih ve doğal güzellikleriyle buluşma şansı tanıdı.

Japonya, Kazakistan, Polonya, ve Özbekistan'dan gelen öğrencileri kapsayan Erasmus, Freemover ve üniversitenin diğer ikili iş birliği anlaşmaları çerçevesinde ÇOMÜ'de öğrenim görecek uluslararası öğrenciler, dönem boyunca çeşitli etkinliklere katılacaklar ve böylece hem akademik hem de sosyal anlamda zengin bir deneyim yaşayacaklar.