2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı kapsamında Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU Erasmus değişim programı hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Prof. Dr. H. Levent Dalyancı, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal  ile ÇOMÜ’lü akademisyenlerin, idarecilerin ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon Programı kapsamında Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU Erasmus değişim programı hakkında katılımcı öğrencileri bilgilendirmek için bir sunum gerçekleştirdi.

Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU’nun sunumuna aşağıda yer alan ÇOMÜ TV Youtube sayfasına ait link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Link: https://youtu.be/1L524jo79wQ?t=5637