Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

2023 – 2024 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliğine Katılacak Öğrencilere Yönelik Etkinlikler Düzenlendi.

.

18.12.2024- Post-Erasmus Meeting

     Erasmus Ofisi tarafından 18.12.2023 tarihinde düzenlenen Post-Erasmus Meeting etkinliğinde daha önceki dönemlerde hareketliliğini tamamlamış öğrenciler ile ÇOMÜ Psikolojik Danışmalık ve Rehberlik Biriminde görevli Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ bir araya geldi. Öğrenciler, Meet Your Country etkinliğe katılacak ve bahar dönemi Erasmus hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilere etkinlikte akran danışmanlığı (mentorluk) desteği vermek amacıyla Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ’ın sunumunu dinleyip deneyimlerini paylaştılar. Etkinliğe ÇOMÜ Psikolojik Danışmalık ve Rehberlik Biriminde görevli Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ, Erasmus kurum koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, 21 öğrenci ve ofisimizin yardımcı öğrencileri katılım sağladı.  

 

20.12.2023- Meet Your Country

     Erasmus Ofisi tarafından 20.12.2023 tarihinde düzenlenen Meet Your Country etkinliğinde gelecek bahar dönemi Erasmus hareketliliği gerçekleştirecek öğrenciler ile daha önceki dönemlerde Erasmus hareketliliğini tamamlamış öğrenciler bir araya geldi. ÇOMÜ Psikolojik Danışmalık ve Rehberlik Biriminde görevli Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ, Erasmus kurum koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, Erasmus Giden Öğrenci Sorumlumuz İ. Samet YAVAŞ, 21 öğrenci, 22 mentor, 11 DİKAT (Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrenci topluluğu) mentorleri ve ofisimiz yardımcı öğrencileri katılım sağladı.

     Geçmiş dönemlerde yapmış oldukları Erasmus hareketliliğinde edinmiş oldukları tecrübeler doğrultusunda mentor olan öğrencilerimiz hareketliliği önümüzdeki dönem gerçekleştirecek olan öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşarak, kaygılarını azaltmaya çalışmış ve tecrübe aktarımı sağlamıştır.

 

22.12.2023- Erasmus Coffee Talks

    Erasmus Ofisi tarafından 22.12.2023 tarihinde düzenlenen Erasmus Coffee Talks etkinliğinde gelecek bahar dönemi Erasmus hareketliliği gerçekleştirecek öğrenciler ile Erasmus Birimi tarafından organize edilen etkinlik ekibi bir araya geldi. Öğrenciler, gidecekleri ülkeye ve karşı kuruma vardıklarında karşı karşıya gelecekleri muhtemel durumlara göre (Pasaport kontrolü, market alışverişi, hastane ziyareti vb durumlar için) İngilizce konuşma pratiği gerçekleştirdi. Etkinliğe ÇOMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Jason SMITH, Erasmus kurum koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU, 11 öğrenci ve ofisimiz yardımcı öğrencileri katılım sağladı.