2018-2019 Akademik Yılı, Bahar Dönemi için Seçilen Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

ÇOMÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus Birimi tarafından 2018-2019 akademik yılı bahar döneminde Erasmus öğrenim hareketliliği kapsamında yurtdışına gidecek olan öğrencilerimize süreçlerinin daha sağlıklı yürütmeleri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Terzioğlu Kampüsü Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonunda ve Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi olmak üzere iki farklı günde farklı gruplarda gerçekleştirilen toplantıda Erasmus sürecinin detayları anlatıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Emrah Tokatlıoğlu, Erasmus Giden Öğrenci Sorumlusu Elvan Ecem Başel ve ÇOMÜ PDR Birimi’nden Uzman Cumhur ÇIRNAZ da profesyonel katkılarını sunarak öğrenci arkadaşlarımızın daha az kaygı ve korku ile sürece yaklaşmaları konusunda faydalı aktarımlarda bulundu. Ayrıca daha önceden Erasmus hareketliliğinden yararlanmış öğrenciler de kendi tecrübelerini anlatarak katkı sundular.