10 Eylül 2024 tarihinde "Univerzita Palackeho v Olomouci" Üniversitesi'nden Erasmus Ofisine Personel Ziyareti

10 Eylül 2024 tarihinde, “Erasmus Ders Verme Hareketliliği Programı” kapsamında Çekya’nın “Univerzita Palackeho v Olomouci” Üniversitesi’nden gelen Radka Dofkova ve David Nocar ofisimizi ziyaret etti.

Resmi bir ziyaret çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Nur Akçanca ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU ve Öğr. Gör. Çağrı EGE gelen personelleri ağırladı.

“Univerzita Palackeho v Olomouci” Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek “Uluslararası Personel Haftası” etkinlikleri kapsamında Erasmus ofisimize bilgilendirme gerçekleştirilmiştir, ayrıca giden ve gelen öğrenci hareketliliği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Son olarak Erasmus anlaşmalarının artırılması konuları ele alındı.