Post Erasmus Meeting

"Post-Erasmus Meeting" olarak adlandırdığımız ve geleneksel hale gelen bu buluşmada 2018-2019 Akademik yılında Erasmus hareketliliğinden faydalanmış öğrencilerimiz ile buluşup deneyimlerini paylaşmak istiyoruz. Bu deneyimlerdeki ortaklıklar ve farklılıkları konuşacağımız gibi bundan sonra nasıl bir sürecin sizi beklediğini de konuşacağız. Bizlere aktarmak istediklerinizi aktarabileceğiniz bir platform işlevi olmasının yanında bizlerin de sizlere bundan sonra ne gibi fırsatların sizi beklediğini anlatacağımız bir buluşma olacak.Çünkü Erasmus hareketliliğinin bitmiş olması Erasmus ile ilgili her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Erasmus Ofisi'nin diğer projeleri içerisinde nasıl yer alabileceğiniz, gelen ve giden öğrencilerin süreçlerinde sizin de katılabileceğiniz etkinlikler ve bunun yanında Erasmus Ofisi'nde çalışma olanakları konularında doğrudan bizler tarafından bilgilendirileceksiniz.

9 Aralık Pazartesi günü saat 10:00'da ÇOMÜ PDR Biriminde düzenlenecek etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

Etkinlik linki: https://www.facebook.com/events/2604488439636212/

Etkinlik Katılımcıları:

• Erasmus Kurum Koordinatörlüğü ekibi
  • ÇOMÜ PDR Birimi Uzmanı, Öğr.Gör. Cumhur ÇIRNAZ
  • 2018-2019 Akademik yılında üniversitemizde Erasmus hareketliliğine katılmış tüm öğrencilerimiz.

Etkinlik içeriğinde yer alması planlanan konular:

• Erasmus tecrübelerini bizlerle ve akranlarınla paylaşmak,
  • Pişmanlıklarını, mutluluklarını, hayatının dönüm noktalarını anlatmak,
  • Erasmus sonrası yaşadığın ve "post-erasmus syndrome" olarak adlandırılan adaptasyon sürecini daha sağlıklı yürütmek,
  • Erasmus sonrası fırsatlardan haberdar olmak, üniversitedeki Erasmus hareketliliğinin aktif bir parçası olarak kalmak,
  • Her şeyden önemlisi bu deneyimlerini, seçilmiş fakat henüz Erasmus'a gitmemiş arkadaşlarınla paylaşarak onların süreçlerine katkıda bulunmak.