Volunteer for Erasmus

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencisi olarak daha önce en az bir dönem Erasmus Öğrenim ya da Staj hareketliliğinden faydalandıysan ve tecrübelerini yeni seçilen arkadaşlara aktarırken aynı zamanda da kendi deneyimlerini diğer Erasmuslular ile paylaşmak istiyorsan seni de gönüllü ekibimize bekliyoruz.

Volunteer for Erasmus (Erasmus için Gönüllü ol) ekibimizin tek hedefi, üniversitemiz öğrencilerinin Erasmus değişiminden daha fazla ve daha verimli faydalanmasıdır. Bu hedef doğrultusunda bir yandan kendi bölümlerinde & fakültelerinde Erasmus programının görünürlüğünü arttırıcı tanıtım faaliyetlerinde bulunurken bir yandan da Erasmus hareketliliğine seçilmiş olup yurtdışına gitmeye hazırlanan arkadaşlarına tecrübeleri ile destek veren ekibimize katılımın tek şartı daha önce Erasmuslu olmaktır. Ve tabi ki paylaşmayı sevmek...

Erasmus dönemi bitse de Erasmuslu olmanın asla bitmeyeceğini fark eden tüm öğrencilerimiz gönüllü faaliyetlerin yürütüldüğü, projelerin üretildiği, her şeyden önemlisi Erasmus ortak paydasında sosyalleşilen gönüllü topluluğumuza aşağıdaki formu doldurup Erasmus Ofisi'ne teslim ederek katılabilirler.

Kimin ilk söylediğini bilmediğimiz ama ne de güzel söylemiş dediğimiz anonim bilgenin de söylediği gibi:

ONCE ERASMUS.. ALWAYS ERASMUS ! ! !

Volunteer for Erasmus Başvuru Formu.pdf