Üniversitemize gelen Erasmus Öğrencilerine Odanızı Kiralamak ister misiniz ?

Gelen Erasmus + Öğrencileri

Üniversitemize gelen Erasmus öğrencilerine evinizin bir odasını kiralamak ister misiniz?

Üniversitemizde 2018/2019 Akademik Yılı yarıyılını geçirecek Erasmus öğrencileri ile evinizi paylaşmak istiyorsanız Host Formunu erasmusincoming@comu.edu.tr  adresine göndermeniz gerekmektedir. Mutlaka evi ve öğrencinin kalacağı odayı gösteren en az 2 fotoğraf ekleyiniz. Ayrıca ev sahibinin Çanakkale'de kiralanacak evdeki, kendisine ait olan ikamet belgesini  Erasmus Ofisine iletmesi gerekmektedir. (ikamet belgesi e-devlet sisteminden temin edilebilir.)

Gelecek Erasmus öğrencilerine sizinle kontak kurmaları için iletişim detaylarınız verilecek, kalacakları yerleri sizlerle kontak kurduktan sonra kendileri seçeceklerdir. Bu nedenler e-posta adresinizi sürekli kontrol etmeniz tavsiye edilmektedir.
Evinizi Erasmus öğrencileri ile paylaşmak istiyorsanız, onların karşılama, geçici oturma izni alma gibi işlemlerinde yardımcı olmanız beklenmektedir.

Host form.docx