İtirazlar Sonucu Oluşan Güncellenmiş 2021/2022 Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sonuçları

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Başarı sıralamaları ve hibeli aday öğrenci seçim listesi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır:

• Turuncu ile işaretlenmiş olan öğrenciler, listede belirtilen üniversitelere güz dönemi için yerleştirilmişlerdir.
  • Sarı renkle işaretli öğrenci hibesiz olarak yerleştirilmiştir.
  • Kırmızı renkle işaretli öğrenciler, başvuru duyurusunda açıkça belirtilen şartlardan biri ya da birkaçına aykırı şekilde başvurdukları için uygunluk kontrolü aşamasında başvuruları reddedilmiştir.

Başvuru ve yerleştirme sonuçları, başvuruda bulunan öğrencilerin bölümlerindeki başarı durumlarına göre sıralanmış şekilde yukarıdaki listelerde yer almaktadır.

Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde, sürecin hangi aşamasında olursa olsun adayın başvurusu iptal edilecektir.

Hakkından feragat etmek isteyen öğrenciler buradan indirip dolduracakları dilekçeyi erasmusogrenim@comu.edu.tr adresine gönderebilirler.

Bilgilendirme Toplantıları

Lütfen toplantıya gelmeden önce buraya tıklayarak gitmeden önce yapılması gerekenler sayfasını dikkatlice inceleyiniz fakat başvuru konusunda herhangi bir işlem yapmayınız.

Seçilen öğrencilerin bilgilendirme toplantısına katılımı zorunludur.

Toplantıya katılmayan adaylar için başta puan düşümü olmak üzere kurallar dahilindeki tüm yaptırımlar uygulanacaktır.

Güz Döneminde Gitmek Üzere Seçilenler için Toplantı Takvimi

Toplantı tarihi: 22.04.2021

Saat: 14:00

Toplantı Yeri: Microsoft Teams

Seçilen öğrencilere toplantı kodu, toplantı gününden önce başvuru yaptıkları e-posta adreslerine gönderilecektir.

Staj Hareketliliği ile Gitmek Üzere Seçilenler için Bilgilendirme Toplantısı

Toplantı tarihi: 29.04.2021

Saat: 10:30

Toplantı Yeri: Microsoft Teams