Erasmus+ Staj Başvuruları Sonuçları

ERASMUS+ STAJ BAŞVURU SONUÇLARI

2016/2017  Akademik yılında staj hareketliliğinden faydalanmak üzere toplam 13 başvuru alınmış, hepsinin aday Erasmus+ staj öğrencisi olmasına karar verilmiştir. Geçen yıl bütçesi dikkate alındığında öğrencilerin ilk etapta 3 ayı Erasmus+ programı tarafından hibelendirilecektir.

Staj öğrencileri ile bir ay içerisinde irtibata geçilerek bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Erasmus+ staj hareketliliği kapsamında yararlanmak üzere seçilen öğrencilerin listesine buradan  ulaşılabilir.

Not: 1.  Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde adayın başvurusu iptal edilecektir.
2. 2016/2017 yılı bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler geçen sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından aday öğrencilerin statüsü asil öğrenci olarak değiştirilecektir.
3. Erasmus+ programı öğrenim ve staj olmak üzere aynı öğrenim kademesinde toplamda en fazla 12 ay gerçekleştirilebilmektedir. Staj hareketliliğin minimum 2 ay olması gerektiği göz önüne alındığında daha önce aynı öğrenim kademesinde Erasmus+ programından faydalanan öğrencilerin etkinlik toplamının 10 ayı geçmemiş olması gerekmektedir.

öğrenci listesi.pdf