Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği

2021/2022 Akademik Yılı Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru ve seçim süreci aşağıdaki takvime uygun olarak ilerleyecektir.

Katılımcıların; projenin bitiş tarihi olan 30 Mayıs 2022 tarihinde hareketlilikleri tamamlanacak şekilde; başvuru tarihi itibari ile Erasmus anlaşmamız olan bir üniversiteden kabul mektuplarını almaları ve başvuru esnasında sunmaları gerekmektedir. Bu tarihin ertelenmesi ya da kazanan adayların haklarının ileri bir tarihe ertelemesi mümkün değildir.

Pandemi koşulları sebebiyle Erasmus Koordinatörlüğü adaylara herhangi bir üniversiteden kabul mektubu almayacaktır. Her adayın bireysel olarak kabul mektubu alması başvurusu için gereklidir.

Başvuru ve seçim kriterleri hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Başvuru Başlangıç Tarihi

04 Ekim 2021