Turizm Öğrencileri için Erasmus+ KA108 Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

• Başvuru ve yerleştirme sonuçları, başvuruda bulunan öğrencilerin bölümlerindeki başarı durumlarına göre sıralanmış şekilde yukarıdaki listelerde yer almaktadır.
  • Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde, sürecin hangi aşamasında olursa olsun adayın başvurusu iptal edilecektir.
  • Hakkından feragat etmek isteyen öğrenci buradan indirip dolduracağı dilekçeyi erasmusogrenim@comu.edu.tr adresine gönderebilir.
  • Bilgilendirme Toplantısı için öğrenci ile e-posta ile iletişime geçilecektir.

2020 - 2021 Akademik Yılı Turizm Öğrencileri için Erasmus+ KA108 Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları.pdf
FERAGAT DİLEKÇESİ.doc