2020-2021 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği Hakkında Önemli Duyuru

Bilindiği üzere Yabancı Dil Sınavı yapılmasına ve sonuçları açıklanmasına rağmen pandemi koşulları nedeniyle konan kısıtlama gereği 2020-2021 akademik yılı için Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvurusuna çıkılamamıştı.

Kısıtlamanın kalkmasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, yaz dönemi boyunca küresel çapta pandemi koşullarını gözlemleyerek eylül-ekim ayları civarı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvurusuna çıkmayı planlamaktadır.

Kesin karar ve takvimin açıklanması Eylül ayından önce olmayacaktır. Bahar dönemi hareketlilik yapılabileceği kanaatine varıldığı takdirde çıkılacak duyurunun detayları başka bir duyuru ile paylaşılacaktır.

Eylül-Ekim aylarında koşulların uygun olması ile birlikte başvurular açılırsa yeni bir yabancı dil sınavı olmayacak, öğrencilerimiz bu akademik yıl için girdikleri ve 13.03.2020 tarihinde sonuçları açıklanan dil puanlarını kullanabileceklerdir.