Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Erasmus Birimi

2014 / 2015 ASİL LİSTE BAŞVURU SONUÇLARI

ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ 2014 / 2015 ASİL LİSTE BAŞVURU SONUÇLARI 

ÖNEMLİ NOT:
Ulusal Ajansımız; Erasmus + Programına gösterilen yoğun talebe karşılık,bütçe imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle Yükseköğretim Kurumları ve Konsorsiyumlara verilen hibe miktarlarının talep edilen miktarlardan daha düşük olduğuna dair bir duyuru yayımlamıştır. Bu duyuru için tıklayınız...


Öğrenci Öğrenim Hareketliliği    
2014/2015 Asil Öğrenci Seçim Sonuçları
 
Öğrenci Öğrenim Hareketliliği
2014/2015 Asil Öğrenci Seçim Sonuçları Yüksek Lisans / Doktora

 


Akademik birimlere göre sınıflandırılmış başvuru sonuçları listesini görmek için yukarıdaki dosyayı (Lisans ya da Yüksek Lisans/Doktora) indiriniz.

Öğrencilerin başarı puanları yabancı dil puanı %50, not ortalaması % 50 şeklinde belirlenmiştir. Puanlar en yüksek puandan en düşük puana ve akademik birimlere göre sıralanmıştır. Yurtdışına gitmeye hak kazanan öğrencilerin isimlerinin karşısında gidecekleri kurumlar belirtilmiştir. Sarı ile işaretlenmiş olan öğrenciler Güz döneminde gideceklerdir. Yeşil ile işaretli öğrenciler ise Bahar döneminde gitmek üzere seçilmişlerdir. İsimlerinin yer aldığı sırada herhangi bir üniversite ismi veya renk yok ise, öğrenci seçilmemiştir.
 
HİBESİZ HAREKETLİLİK FAALİYETİ
Seçilmeyen öğrenciler, yabancı dil ve not ortalaması kriterlerini yerine getirdikleri ve yeterli anlaşma kontenjanı kaldığı taktirde, Erasmus Hareketlilik faaliyetlerinden hibesiz olarak faydalanabilirler. Bu durumda, normal Erasmus öğrencisinin yapması gereken işlemleri gerçekleştirirler ve Erasmus öğrencisi haklarından yararlanırlar, ancak kendilerine hibe ödenmez. 

Not: Hibesiz Erasmus hareketliliğinden Güz döneminde yararlanmak isteyen öğrencilerin 6 Ağustos 2014 tarihine kadar Erasmus Birimi'ne bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Dilekçe örneği için tıklayınız...   
 
 
 

Ekler

2014-2015 Asil Öğrenci Seçim Sonuçları Yüksek Lisans - Doktora.xls
2014-2015 Asil Öğrenci Seçim Sonuçları.xls
Dilekçe örneği.doc
dilekçe .doc
duyuru.docx
Öğrenci Öğrenim Hareketliliği 2.xls
Öğrenci Öğrenim Hareketliliği.xls